Historia de la gastronomía / Harry Schraemli ; [traducción: Manuel Tamayo]

Autoria: Schraemli, HarryAutoria addicional: Fons Néstor Luján (Biblioteca de Catalunya)Tipus de material: TextTextIdioma: Castellà Original language: German Edició: Barcelona : Destino, 1952Descripció: 302 p., [22] f. de làm. : il.; 24 cmMatèria/es: Gastronomia -- HistòriaOther classification: 641.01 Sch Nota: Tít. orig.: Von Lucullus zu Escoffier
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'exemplar Biblioteca actual Localització Signatura topogràfica Número de còpia Estat Data de venciment Codi de barres
LLIBRE Biblioteca del Centre de Lectura de Reus
  • Foto de Montserrat de Anciola
    Montserrat de Anciola Moragas
    Cap de la Biblioteca
    mdeanciola@centrelectura.cat
  • Foto de Silvia Carbonell
    Sílvia Carbonell Maté
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    scarbonell@centrelectura.cat
  • Foto de Merce Antonio
    Mercè Antonio Barberà
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    mantonio@centrelectura.cat
  • Foto de Anna Ventura
    Anna Ventura Gasol
    Bibliotecària (Biblioteca, Hemeroteca, PI)
    aventura@centrelectura.cat
  • Foto de Marta Vidal
    Marta Vidal Roig
    Bibliotecària (Biblioteca, Biblioteca infantil)
    mvidal@centrelectura.cat
Biblioteca 641.01 SCH-8 1 Exclòs de préstec 1000250035

Tít. orig.: Von Lucullus zu Escoffier

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.