Aroma àrab : receptes i relats / Salah Jamal ; traducció Carme Bertran.

Autoria: Jamal, Salah, 1951-Autoria addicional: Bertrán, Carmen [trad.]Tipus de material: TextTextEdició: Barcelona : Zendrera Zariquiey, 2001Descripció: 215 p. : il.. ; 21 cmISBN: 8484180697Matèria/es: Cuina àrab | Gastronomia -- Orient Mitjà | Gastronomia -- MagribOther classification: 641.5(64)(083.1)Jam Nota: Premi al millor llibre de cuina estrangera Salon Livre Gourmand 2000, França.
Valoració
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'ítem Biblioteca actual Ubicació a la prestatgeria Signatura topogràfica Número de còpia Estat Data de venciment Codi de barres
LLIBRE Biblioteca del Centre de Lectura de Reus Biblioteca 641.5(64)(083.1)JAM-8 1 Disponible 1000027797

Premi al millor llibre de cuina estrangera Salon Livre Gourmand 2000, França.

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.