Libro de confituras : manual para la conservación de frutas con azúcar y sin él : compotas, jaleas, mermeladas, quesos, pastas, mantecas, frutas embotelladas, secas, con especias, en almíbiar, en aguardiente y confitadas : contiene más de quinientas fórmulas / May Byron

Autoria: Byron, MayTipus de material: TextTextIdioma: Castellà Original language: Anglès Edició: Barcelona : Luis Gili, 1928Descripció: 304 p.; 20 cmMatèria/es: Cuina (Confitura)Gènere/Forma: Llibres de cuinaOther classification: 641.5 Byr
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'exemplar Biblioteca actual Localització Signatura topogràfica Número de còpia Estat Data de venciment Codi de barres
LLIBRE Biblioteca del Centre de Lectura de Reus
  • Foto de Montserrat de Anciola
    Montserrat de Anciola Moragas
    Cap de la Biblioteca
    mdeanciola@centrelectura.cat
  • Foto de Silvia Carbonell
    Sílvia Carbonell Maté
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    scarbonell@centrelectura.cat
  • Foto de Merce Antonio
    Mercè Antonio Barberà
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    mantonio@centrelectura.cat
  • Foto de Anna Ventura
    Anna Ventura Gasol
    Bibliotecària (Biblioteca, Hemeroteca, PI)
    aventura@centrelectura.cat
  • Foto de Marta Vidal
    Marta Vidal Roig
    Bibliotecària (Biblioteca, Biblioteca infantil)
    mvidal@centrelectura.cat
Biblioteca 641.5 BYR-12 1 Exclòs de préstec 1000251951

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.