La Ciència a taula : la columna de gastronomia científica a la revista Mètode / Fernando Sapiña

Autoria: Sapiña, Fernando, 1964- [autor]Tipus de material: TextTextCol·lecció: Mètode ; 10Edició: València : Universitat de València, 2019Descripció: 229 pàgines : il·lustracions en color; 21 cmContent type: text Media type: sense mediació Carrier type: volumISBN: 9788491332633Matèria/es: Gastronomia | Aliments -- Anàlisi | Aliments -- Anàlisi sensorial | Tecnologia dels alimentsOther classification: 641 Sap Bibliografia: Inclou bibliografia
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'exemplar Biblioteca actual Localització Signatura topogràfica Número de còpia Estat Data de venciment Codi de barres
LLIBRE Biblioteca del Centre de Lectura de Reus
  • Foto de Montserrat de Anciola
    Montserrat de Anciola Moragas
    Cap de la Biblioteca
    mdeanciola@centrelectura.cat
  • Foto de Silvia Carbonell
    Sílvia Carbonell Maté
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    scarbonell@centrelectura.cat
  • Foto de Merce Antonio
    Mercè Antonio Barberà
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    mantonio@centrelectura.cat
  • Foto de Anna Ventura
    Anna Ventura Gasol
    Bibliotecària (Biblioteca, Hemeroteca, PI)
    aventura@centrelectura.cat
  • Foto de Marta Vidal
    Marta Vidal Roig
    Bibliotecària (Biblioteca, Biblioteca infantil)
    mvidal@centrelectura.cat
LL-ACCES 641 SAP-8 1 Disponible 1000237317

Inclou bibliografia

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.