La Cuina del país dels càtars : cultura i plats d'Occitània, de Gascunya a Provença / Jaume Fàbrega.

Autoria: Fàbrega, Jaume, 1948-Tipus de material: TextTextCol·lecció: El Cullerot ; 24.Edició: Valls : Cossetània, 2003Descripció: 358 p. ; 24 cmISBN: 8496035808Matèria/es: Cuina càtaraOther classification: 641.5(44.8)(083.1)Fab Bibliografia: Bibliografia p. 345-355.
Star ratings
    Puntuació mitja: 0.0 (0 vots)
Fons
Tipus d'exemplar Biblioteca actual Localització Signatura topogràfica Número de còpia Estat Data de venciment Codi de barres
LLIBRE Biblioteca del Centre de Lectura de Reus
  • Foto de Montserrat de Anciola
    Montserrat de Anciola Moragas
    Cap de la Biblioteca
    mdeanciola@centrelectura.cat
  • Foto de Silvia Carbonell
    Sílvia Carbonell Maté
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    scarbonell@centrelectura.cat
  • Foto de Merce Antonio
    Mercè Antonio Barberà
    Bibliotecària (Biblioteca, Videoteca)
    mantonio@centrelectura.cat
  • Foto de Anna Ventura
    Anna Ventura Gasol
    Bibliotecària (Biblioteca, Hemeroteca, PI)
    aventura@centrelectura.cat
  • Foto de Marta Vidal
    Marta Vidal Roig
    Bibliotecària (Biblioteca, Biblioteca infantil)
    mvidal@centrelectura.cat
Biblioteca 641.5(083.1)CUL, 24-8 1 Disponible 1000051053

Bibliografia p. 345-355.

No hi ha comentaris sobre aquest títol.

publica un comentari.